week van de valpreventie

Week van de valpreventie 2022: Doe je ook mee ?

In 2022 wil ELZIS aansluiten bij de week van de valpreventie van 3 tot 9 oktober 2022. Preventie en ouderen zijn twee zaken waar ELZIS zich in 2022 extra voor inzet. Meedoen met de week van de valpreventie sluit daar uitstekend bij aan.

Doel

Zoveel mogelijk mensen uit de doelgroep (55+) bereiken en laten deelnemen aan den multidisciplinaire screeningsbijeenkomst. Daarmee willen we het bewustzijn van ouderen vergroten dat vallen niet standaard bij ouder worden hoort en dat preventie echt helpt.

Hoe?

Met een multidisciplinaire groep bereiden we twee bijeenkomsten voor in de week van de valpreventie.

Wat zoeken we?

Voor de voorbereidingsgroep zoeken we enthousiaste zorgverleners die tussen nu en 1 oktober bereid zijn een paar keer bijeen te komen om de bijeenkomsten op te zetten. Ondersteuning en hulp bij de uitvoering is beschikbaar.

Wie zoeken we?

Een dietist, apotheker, fysiotherapeut, ergotherapeut, POH’er. Ook andere enthousiaste zorgverleners, werkzaam met en voor de doelgroep zijn welkom in zitting te nemen in de werkgroep en/of zich te melden en ons te informeren over hun activiteiten. Voor de werkgroep leden is vacatiegeld beschikbaar.

Wat bieden we?

Een hoop enthousiasme, de kans om valpreventie meer en beter op de kaart te zetten. Gezamenlijk onderzoeken we de mogelijkheid om in 2023 valpreventie in Soest structureel op de kaart te zetten (waar dat nog nuttig en nodig is).

Informatie en aanmeldingen bij Birgit Smit, info@elzis.nl

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer