Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag dan aan ons, en wij geven u zo spoedig mogelijk het antwoord.

Eerste lijn zorgverleners in Soest werken samen om de zorg zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Dit resulteert in betere zorg voor de patiënt. Zo komt de patiënt sneller bij de juiste zorgverlener terecht en wordt effectief samengewerkt rondom zorgthema’s. Lees hier ‘wat betekent ELZIS voor u als inwoner van Soest’

Bewegen is gezond en houdt je fit. De Beweegmakelaar is er voor mensen die een extra zetje nodig hebben om in beweging te komen. Of die vanwege lichamelijke of geestelijke beperkingen extra begeleiding nodig hebben.

NB: het spreekuur is gestopt in januari 2022.

Incontinentie ofwel urineverlies is een veel voorkomend probleem. Om u de beste hulp te kunnen bieden, is een speciaal spreekuur gestart op het Zorgplein (Dalplein 61, Soest). Een in incontinentie gespecialiseerde huisarts en een verpleegkundige verzorgen het spreekuur. U kunt een afspraak maken bij Huisartsenpraktijk De Lange Brink, 035-6036450. Meer weten? Bekijk de folder.

NB: Het spreekuur is in januari 2022 gestopt. 

Drie keer per maand is er een dermatologie spreekuur. Bij dit spreekuur kunt u terecht met huidproblemen. Naast een huisarts is er ook een huidspecialist aanwezig. Zo krijgt u de beste zorg, zonder dat u hiervoor onder behandeling komt van het ziekenhuis. Het huidspreekuur vindt 3x per maand plaats op de dinsdag van 16.00 tot 18.00 uur. Uw eigen huisarts kan u hiernaar doorverwijzen.

De zorgverlener kan betere zorg bieden. Door goede samenwerking onderling, afstemming en kennisdeling tussen de zorgverleners en andere betrokkenen zoals gemeente Soest.

Bent u een eerstelijns zorgverlener in Soest, dan kunt u zich aansluiten bij ELZIS.
Stuur een e-mail naar info@elzis.nl om u aan te melden of voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een passende zorgverlener in Soest? Hier vindt u een compleet overzicht van zorgverleners binnen Soest.

Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer