Weet u wat u wilt? Bijeenkomst over de laatste levensfase

Datum: woensdag 30 november 2022
Tijdstip: 14:00-16:00 (inloop vanaf 13.45)
Locatie: Cultureelcentrum De Rank (Soesterbergsestraat 18, Soest)

Dat we op een gegeven moment overlijden, is onvermijdelijk. Op sommige dingen, zoals de zorg in de laatste levensfase, kan men wél invloed hebben door er tijdig over na te denken en te praten. Hierover nadenken en praten met mensen in uw omgeving is belangrijk. Met uw naasten of met uw huisarts. Om goed in gesprek te kunnen gaan, heeft u betrouwbare informatie nodig. Deze informatie krijgt u tijdens de bijeenkomst op woensdag 30 november van 14.00 tot 16.00 uur in Cultureel Centrum De Rank.

Stichting ELZIS (Eerste Lijn Zorg in Soest) organiseert met regelmaat Café Doodgewoon. Als onderdeel van deze bijeenkomsten organiseert ELZIS samen met Robin Zuidam van stichting Het Bezinningshuis en het Netwerk Palliatieve Zorg Eemland bovengenoemde bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst zullen we veel met elkaar in gesprek gaan over de vraag ‘Weet u wat u wilt?’ Centraal staat de laatste levensfase.

Samen met Soester huisarts Leo Weusten (praktijk De Linde) verzorgt Robin Zuidam de informatiebijeenkomst. Aan het woord komen onder andere een palliatief verpleegkundige en de coördinator van het steunpunt Mantelzorg van de gemeente Soest. Ook zullen er afgevaardigden van diverse betrokken organisaties aanwezig zijn die iets kunnen betekenen voor mensen in de laatste fase van hun leven en hun naasten.

Het Café biedt gelegenheid aan iedereen met een korte levensverwachting, aan mantelzorgers, vrijwilligers én aan zorgverleners om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 november 2022 tussen 14:00-16:00 (inloop vanaf 13.45) in Cultureel Centrum De Rank (Soesterbergsestraat 18, Soest). Deelname is gratis.

U kunt zich via onderstaand formulier opgeven of stuur een mail naar info@elzis.nl

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer