Spreekuur Jeugd GGZ

Spreekuur Jeugd GGZ

Vermoedt u dat een kind psychische problemen heeft of ziet u gedragsproblemen bij een kind? Hoe eerder een kind goede hulp krijgt, hoe beter. Het liefst dichtbij huis. Tijdens het Spreekuur Jeugd GGZ onderzoeken wij wat er aan de hand is en bieden wij hulp.

Het werkt het spreekuur?

Een praktijkondersteuner van de huisarts (POH) en/of een pedagogisch medewerker gaan met u en uw kind in gesprek. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor het gedrag van kinderen. Soms gaat het om één gesprek, soms zijn er twee of drie gesprekken nodig.

Er wordt gesproken over het gedrag van het kind en ook over hoe het thuis en op school gaat. De medewerker maakt een verslag in een speciaal ontwikkeld document. Er is overleg met uw huisarts. Nadat alle informatie er is, krijgt u als ouder(s) een advies over wat u kunt doen. Dit verslag gaat ook naar uw huisarts.

Het is ook mogelijk dat er samen met u andere hulp gezocht wordt of dat u wordt doorverwezen.

Afspraak maken

Heeft u vragen of zorgen over uw kind? Neem dan voor een afspraak voor het Spreekuur Jeugd GGZ contact op met uw huisarts.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar jeugdspreekuurggz@soest.nl. U ontvangt binnen drie werkdagen een reactie per mail of telefoon.

Samenwerking
Sinds 1 januari 2021 is het Spreekuur Jeugd GGZ actief. Dit is een samenwerking tussen de gemeente Soest en stichting Eerste Lijn Zorg in Soest (ELZIS).

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer