Huiskamer - King Arthur Groep Logeerhuis Cederhorst voor mensen met dementie

King Arthur Groep Logeerhuis Cederhorst voor mensen met dementie

Kent u mensen met dementie die nog thuiswonend zijn? Of kent u partners/mantelzorgers die voor hun naaste met dementie zorgen en even op adem willen komen? Dan is het Logeerhuis Cederhorst er voor hen!

Logeerhuis Cederhorst is gelegen in het bosrijke gebied van Amersfoort. Het biedt tijdelijk verblijf voor mensen met dementie, jong en oud. Mensen met dementie ervaren bij ons een vakantiegevoel en tegelijkertijd worden partners/mantelzorgers tijdelijk ontzorgd. Zij kunnen dan even op adem komen, wat de volhoudtijd bevorderd en overbelasting voorkomen kan worden.

Een professioneel team zorgverleners, gespecialiseerd in dementie, begeleiden de mens met dementie in hun zelfzorg. Daarnaast wordt laag-complexe zorg geboden. Onze gasten behouden zoveel als mogelijk de eigen regie in hun dagritme, bezigheden en manier van leven.

Er wordt uitgegaan in wat de mens nog wel zelf kan en niet in wat niet meer kan. Mensen die bij ons verblijven worden in hun kracht gezet door hen uit te nodigen voor activiteiten zoals koken, tuinieren, schilderen en dat alles in een huiselijke sfeer. Ook een goed gesprek gaan wij niet uit de weg.

Naast de laag-complexe zorg en begeleiding voor de mens met dementie, maken we ook tijd vrij voor hun naasten. Zij kunnen met hun vragen bij ons terecht en bieden we begeleiding in het proces die zij doormaken in het zorgdragen voor hun naaste met dementie.

Bezoekers zijn altijd welkom. Familie, vrienden kunnen mee eten indien zij dat willen of meedoen met activiteiten.

Meer informatie?
Bezoek dan de website

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer