bruno

Kennismaking met de nieuwe diëtist!

Ik ben Bruno Markovic, werkzaam als diëtist bij Diētisten Midden Nederland. Sinds kort ben ik ook in Soest te vinden bij Apotheek Wolverlei en MC De Bundeling.

Al voordat ik diëtist werd had ik een enorme interesse in voeding en sport. Ik beoefen krachttraining al sinds mijn tienerjaren en realiseerde mij toen hoe belangrijk gezond eten is voor onze prestaties. Vanuit de krachtsport begon mijn interesse voor voeding te groeien. Uiteindelijk breidde het zich uit naar een verdere interesse in de gezondheid en wat het betekent om goed voor je lichaam te zorgen.

Mijn aandachtsgebieden zijn onder andere gewichtsvermindering, hart- en vaatziekten, diabetes en ondervoeding. Ik help mensen hun doelen te bereiken door de focus te leggen op de leefstijl. Door met de cliënt in gesprek te gaan kijken we samen hoe we het leefpatroon zodanig kunnen aanpassen dat het is vol te houden op de lange termijn. De veranderingen moeten gemakkelijk zijn in te passen zodat het leuk en leefbaar blijft. Zo komen we steeds een stapje dichter bij het doel. Ik hou mijzelf veel bezig met voeding en leefstijl en ben me ervan bewust dat het beste dieet een levensstijl is die bij je past. Samen met mijn collega’s en andere disciplines probeer ik de cliënten zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan.

Bruno Markovic, diëtist
Spreekuurlocaties Diëtisten Midden Nederland in Soest:
MC de Bundeling, Apotheek Wolverlei, HAP De Linde
www.dietistenmiddennederland.nl
bruno.markovic@dietistenmn.nl, 06 47 58 86 28

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer