Netwerk oncologische (na)zorg

Inschrijving bijeenkomst 12 mei 2022
Start bijeenkomst 17.30 uur, einde 19.30 uur (inloop vanaf 17:00)

De werkgroep Oncologische (na)zorg nodigt je van harte uit voor de tweede bijeenkomst van ons netwerk oncologisch (na)zorg. De bijeenkomst is op donderdag 12 mei 2022 op het Zorgplein, Dalplein 61 te Soest, inloop vanaf 17.00 uur (tot 19.30 uur).

In onze vorige bijeenkomst lag de nadruk op onderlinge uitwisseling en kennismaking. Dit keer is er ook ruimte voor kennisoverdracht. Onze gastspreker (therapeut en trainer) levert daar een belangrijk bijdrage aan. Tijdens het tweede deel van onze bijeenkomst komt de uitwisseling van ervaring en expertise opnieuw aan bod. Uit eerdere evaluaties bleek dat daar behoefte aan is.

De bijeenkomst is bedoeld voor zorgverleners, die (specifieke) oncologische zorg verlenen aan patiënten. Twijfel je over je deelname? Neem dan even contact op met een van de leden van de werkgroep via info@elzis.nl.

Inloop vanaf 17.00 uur, een lichte maaltijd staat klaar. Deelname opgeven inclusief eventuele dieetwensen via onderstaand inschrijvingsformulier voor vrijdag 6 mei. Start bijeenkomst 17.30 uur, einde 19.30 uur.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer