voorzitter-gezocht

Voorzitter nieuw netwerk ouderenzorg gezocht

Voor het nieuw op te zetten netwerk Ouderenzorg Soest zoeken we een voorzitter, die voor ongeveer twee uur per week zich hiervoor in kan zetten.

Zoals we allemaal weten komt er een enorme golf van ouderenzorg op ons af. Vanuit de zorgverzekering en de regio organisatie Huisartsen Eemland wordt hard gewerkt om een structuur op te tuigen, om voorbereid te zijn op deze toenemende zorgvraag. We willen ook straks hoogwaardige zorg kunnen blijven leveren voor de thuiswonende oudere in Soest.

Vanuit de regio organisatie Huisartsen Eemland is er initiatief en budget om verdere ontwikkeling van samenwerking rondom kwetsbare ouderen te stimuleren en te faciliteren. De gedachte is om een netwerk ouderenzorg op te zetten. Dit wordt door en vanuit ELZIS opgezet.

Dit netwerk ouderenzorg houdt in dat het binnen Soest duidelijk is wie zich met ouderenzorg bezighouden en wie wil meedenken in de ontwikkeling van ouderenzorg. Dit gaat om alle medici (bijna alle huisartsen in Soest) en paramedici (thuiszorg, fysiotherapeuten, diëtisten, et cetera) die geïnteresseerd zijn in zorg voor ouderen. Voor dit netwerk zoeken we een voorzitter. Bij voorkeur is dit iemand die affiniteit heeft met ouderenzorg en in Soest werkzaam is.

Deze voorzitter onderhoudt contact met de wijkcoördinator van Soest en met andere voorzitters van netwerkouderenzorg in de regio. Op die manier kunnen we kennis en kunde rondom ouderenzorg delen en met die kennis uit andere wijken de zorg rondom ouderen in Soest verder te verbeteren.
Je bent als voorzitter van het wijknetwerk ouderen een verbindende factor, het aanspreekpunt en doorgeefluik van initiatieven en ideeën. Het is een coördinerende/verbindende functie.

In samenspraak wordt gekeken of nieuwe initiatieven wenselijk zijn en wie in Soest die zou kunnen uitvoeren. Welke partijen kunnen bij elkaar gebracht worden voor samenwerking?

De functie is nieuw en nog in ontwikkeling. Er is een vergoeding beschikbaar van maximaal twee uur per week. Huisartsen Eemland biedt scholing voor de nieuwe functionaris. Heb je belangstelling of wil je meer weten? Mail dan naar info@elzis.nl.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer