Activiteiten en spreekuren

Wandelgroep met extra begeleiding

Start vanaf Ontmoetingscentrum Klaarwater met extra begeleiding voor mensen met bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel. Dit is gratis. Voor verdere informatie, of om in te schrijven, neem contact op via: beweegmakelaar@elzis.nl of mobiel telefoonnummer: 06-40761683.

Gewone wandelgroep – vrijdagochtend 10:30

Start vanaf Ontmoetingscentrum Klaarwater met extra begeleiding voor mensen met bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel. Dit is gratis. Er is een reguliere wandelgroep op vrijdagochtend 10:30 uur vanaf OC Klaarwater. Dit is kosteloos. Voor verdere informatie, of om in te schrijven, neem contact op via: beweegmakelaar@elzis.nl of mobiel telefoonnummer: 06-40761683.

YALP-toestel – vrijdagochtend

Onder begeleiding kunnen ouderen gebruik maken van het YALP-toestel bij de Klarinet op vrijdagochtend. Dit is kosteloos. Voor verdere informatie, of om in te schrijven, neem contact op via: beweegmakelaar@elzis.nl of mobiel telefoonnummer: 06-40761683.

Incontinentiespreekuur

Incontinentie ofwel urineverlies is een veel voorkomend probleem. Om u de beste hulp te kunnen bieden, is een speciaal spreekuur gestart op het Zorgplein (Dalplein 61, Soest). Een in incontinentie gespecialiseerde huisarts en een verpleegkundige verzorgen het spreekuur. U kunt een afspraak maken bij Huisartsenpraktijk De Lange Brink, 035-6036450. Hier vindt u meer informatie. Een …

Incontinentiespreekuur Read More »

Wandellint

Een werkgroep, bestaande uit medewerkers van de gemeente, van de SWOS, zorgverleners en betrokken bewoners heeft aanntal wandelroutes samengesteld. Het Wandellint Soest is een wandel-netwerk dat helpt om leuke, nieuwe en mooie routes in de eigen omgeving te vinden. De routes zijn toegankelijk voor wandelaars, rolstoelen, rollators en handbikes. De bewegwijzering wordt aangeven via bordjes …

Wandellint Read More »

Deze site gebruikt alleen technische en analytische cookies om uw ervaring te verbeteren. Lees meer